Flygpatser/Stationer

Flygplatser/Stationer

Dela artikel

Publika miljöer så som tunnelbanestationer, pendeltågsstationer, busskurer och teminaler får utstå det mesta från föroreningar till vandalism. Med våra lösningar kan du designa ditt eget undertak och väggsystem som är hållbart och resistent från yttre påverkan. Vi kan erbjuda lösningar där du själv kan välja material, kulörer och perforeringar själv och där vi säkerställer att konstruktionen är hållbar i det långa loppet.

Alla våra kassetter går att få med akustiklösningar t.ex. med en bullerskiva som monteras i kassetten innan montage, detta säkerställer en bullerfri miljö i våra redan stressade liv. Att komma till en bullrig station på vägen till jobbet eller på väg hem är det ingen som vill göra, därför hjälper vi er med att minska oljud med våra akustiska lösningar utan att tappa funktion eller design.
Fler och fler stationer byggs runt om i Sverige för att säkerställa en kollektivtrafik som flyter på utan problem. Med er design och vår konstruktion kan du få en station att verkligen stå ut från de övriga stationerna. Fler och fler stationer som byggs vill reflektera den ort du kommer till. Med våralösningar kan detta uppnås på ett enkelt och effektivt sätt där vi är med från idé till montage.

Materialförfråganv Läs mer

Våra miljöer