Jobba hos oss

Jobba Hos Oss

Dela artikel

CDC Group

CDC Group växer inom samtliga specialistområden: undertak, väggar, fasader och belysning. Vi distribuerar kompletta undertakssystem till entreprenörer och återförsäljare i hela Skandinavien. Genom egen tillverkning av väggsystem samt direktavtal med ett flertal av Europas mest framstående tillverkare klarar vi de mesta tänkbara projekt och miljöer. Vi är fördelade på två kontor i Sverige: Stockholm och Örebro.  Det gör möjligheterna större för dig som söker en karriär i vårat goa gäng. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen? Kvalité är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som: säljare, produktionsledare, lager & distribution mm. CDC Group ingår som en del av Akustikbyggarna Sverige AB.
Kontakta oss via detta formulär

Ansökningstiden av utannonserade tjänster brukar variera mellan 3-5 veckor. För att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande.


    Lediga tjänster hos oss

    Om ingen ledig tjänst för tillfället är utlyst går det bra att ändå skriva till oss i meddelande rutan. Beskriv vilken roll du skulle kunna ta hos oss på CDC Group AB samt behörigheter och yrkeserfarenheter.

    Våra miljöer